images-6

Iata ce aflam de la spurcati :

” Creştinii din lumea întreagă se roagă ( se spurca ) împreună.

În a treia săptămână a lunii ianuarie a fiecărui an (16 – 25 Ianuarie 2017 ), Bisericile creştine  din întreaga lume ( le spune Biserici … cum nu le pica limba pe jos cand rostesc Crezul si spun ” Carele a grait prin prooroci. Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica … – soarta de iude vor avea daca nu isi vin in fire…) organizează seri de rugăciune pentru unitatea creştină. Tema Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creştină din anul 2017 este “Împacarea- dragostea lui Hristos ne stapâneste” 2 Corinteni 5,14.

Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor 2017 este un moment privilegiat ( al dracului si slujitorilor lui ) pentru rugăciune ( spurcaciune ), întâlnire și dialog.

Pentru mai multe informatii referitoare la evenimentul de anul acesta, va rugam sa contactati Departamentul Platforma si Formare Ecumenica ( draceasca )din cadrul Asociatiei Ecumenice a Bisericilor din Romania AIDRom, Pr. Mihai Spatarelu – (slujitorul credincios al dracului ) (0751.179.272 / 0722295215.

Papa Francisc spune pe fata ce vrea sa faca : O noua credinta mondiala…vizionati :

La place circul groazei … vizionati si acest video (uitati-va mai ales la minutul 5:52 sa-l vedeti si pe reprezentantul nostru din Romania) :