Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o judecati, dar semnele vremurilor nu puteti” (Mt. 16, 3) Oare degeaba a spus Domnul cuvintele acestea?

Nu trebuie cumva sa cercetam ‘vremile’ noastre sa vedem daca mai putem sa ne bazam pe sinoade sau nu ? Oare ce vremuri traim noi acum ? Mai sunt la fel ca pe timpul Sinoadelor cu adevarat sfinte si mari ? Cum s-a ajuns sa avem sinoade talharesti ? Sunt doar cateva intrebari pe care toata lumea trebuie sa si le puna, si deasemenea, sa-si dea si raspunsurile singuri, ca se poate… Doar cercetand putin internetul, gasesti raspuns foarte repede …

Poti da o cautare pe net si gasesti reprezentarea in icoana a unui sinod ( sinodul I ) cu adevarat Ortodox. Vezi ca ereticul e reprezentat undeva pe jos, rapus la pamant de Cuvantul Adevarului lui Hristos !

Image result for icoana sinod I

Apoi cauti si relatari ale Sinodului din vremea noastra..si in cateva secunde ti se descopera si Marele sinod dracesc …

sinod-creta-observatori-catolici

Ce vezi ? Ereticul e pus la loc de cinste , ca frati intru acelasi Dumnezeu. Cand Domnul de fapt le spune ereticilor asa:  „Voi din tatăl vostru, diavolul, sunteţi” (In. 8, 44) /  „Voi nu sunteţi dintre oile Mele” (In. 10, 26) /„copii ai blestemului, care au lepădat calea dreaptă” (cf. II Pt. 2, 14-15).

Image result for SEMNE papa

Poti face imediat o conexiune…Ce fel de comportament au avut inaintasii nostri si ce comportament au actualii nostri ? … Iata-i alaturati :

versus-4

E simplu…doar sa vrei sa vezi… Si atunci cum sa nu te gandesti ca cei care erau pusi sa apere, de fapt, ei tradeaza.. s-au despartit de Hristos si s-au unit cu satana , si fac lucrarea lui. Si practic, nu mai are cine sa scoata erezia din biserica…Chiar daca s-ar intalni 2 , 3 , 4 , 5, 10 episcopi si cativa preoti , cum am auzit ca mai spun unii, tot nu s-ar face nimic…Ar rosti doar anateme…atat ! Nu ar putea scoate erezia din biserica. Lucrarea draceasca e atat de avansata la nivel global incat nu se mai poate eradica ! Structurile politice sunt angrenate si ele in instalarea antihristului. Totul e pregatit. Nu se mai feresc de nimeni si spun chiar pe fata ca antihristul vine curand.

Related image

Situtia aceasta e fara precedent…

Cer, sau mai bine zis, obisnuiesc oamenii cu ideea reconstruirii templului in Ierusalim.Sanhedrinul Nativ a dat stire ca cere președintelui rus Vladimir Putin și președintelui SUA Donald Trump să își unească forțele și să împlinească rolurile mandatului biblic de a reconstrui Templul evreiesc în Ierusalim. Rabinul Weiss a subliniat faptul că susținerea cauzei evreiești va aduce beneficii nu doar Rusiei și Americii, dar și întregii lumii. “Liderii din Rusia și America pot conduce națiunile lumii spre pace mondială prin construirea Templului, sursa păcii”. Iata cat tupeu au …

 Preotii lor sunt pregatiti sa slujeasca antihistului. Cipurile sunt pregatite si ele… Se asteapta doar momentul. Probabil inceperea razboiului , dupa profetiile Sf Parinti. Vezi Sf Lavrentie al Cernogovului si altii. Sunt atatea profetii care au inceput sa se implineasca . Profetia Sf Kuksa si Sf Anatolie al Optinei

Pe la noi in Romania au inceput deja o campanie de reeducare a copiilor, mai bine zis de tampire a lor.. Fac conferinte pe aceasta tema  pentru ca au de implementat cat se poate de repede noua directiva mondiala . La aceasta conferinta iata ca vine si un comunicat de la presedintele tarii,  in care putem observa lejer ca Politicul sprijina, pe fata, noua biserica mondiala, universala in duh antihristic.Zice acesta: „Una dintre cele mai grave probleme ale lumii în care trăim o reprezintă radicalismul, fie el religios sau politic”, care reprezintă „un efect negativ al lipsei de cunoaștere și al disprețuirii diversității culturale, etnice și religioase” . Asadar, cu adultii vor aplica alta strategie – vin pe politic. Nu esti cu ei , inseamna ca esti impotriva lor , esti dubios de periculos…dusmanul Europei. Asta ne asteapta ! De aceea au spus Sf Parinti ca vor veni vremuri de prigoana mai mari ca in trecut..

Acestea sunt vremurile de la noi si de prin alte parti ale lumii…Si unii asteapta un sinod cu..CATIVA… SI CATIVA….SI CATIVA… CA SA SPUNA CA NU MAI PUTEM MERGE LA SLUJBELE APOSTATILOR … CA SA SE ANULEZE HARUL … CA NOI NU STIM ASTA… DE PARCA UN CRESTIN IN DUHUL LUI DUMNEZEU NU CITESTE SF SCRIPTURA SI NU IA IN SEAMA ACESTE CUVINTE ALE MANTUITORULUI :

Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – SA FIE ANATEMA!” (Galateni 1:9) – pentru ca nu iubeste pe Domnul – e vrajmas Lui ” Cel ce nu iubeste pe Domnul SA FIE ANATEMA !” (I Corinteni XVI, 22) .Insusi Domnul ne arata cum trebuie sa-l iubim, in ce consta asta : ’’Mă iubeşte cineva, va păzi poruncile Mele şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui” (Ioan 14, 21)

OARE NU VAD CA DOMNUL II ANATEMIZEAZA PRIMUL ? CUM SA MAI MERGI LA EI DACA SUNT DUSMANII DOMNULUI?…AI AUZIT CE AU FACUT? I-AI VAZUT IN FAPTA ? LE-AI SI SPUS… O DATA , DE DOUA ORI..? ..GATA… DE ACUM NE SUNT VAMESI SI PAGANI !

CAND NE MAI FOLOSIM DE ACESTE CUVINTE ALE DOMNULUI?  SI CU CE ROST A MAI SPUS SF IOAN GURA DE AUR  CA IN SF SCRIPTURA GASIM TOTUL SCRIS. ”În Sfânta Scriptură, totul a fost scris cu un scop, nu există nimic care să nu fie spus cu un scop şi „care să nu aibă ascuns mare, folos” (Omilii la Facere, omilia XXVIII, IV).

Cat de naiv poti sa fi incat sa crezi ca sinodul tinut de 10 episcopi , 10 preoti si cativa mireni rezolva erezia ecumenismului la nivel mondial ? Oare le este lor frica de acesti cativa… si cativa… si cativa..? Toata caracatita asta masonica se va da oare  la o parte , zicand toti intr-un glas: ”IERTATI-NE ! IERTATI-NE! POFTITI, VA RUGAM, VA DAM SCAUNELE NOASTRE TOATE… ACUM SUNTEM CU TOTII MIRENI, CA NE-AM SI POCAIT CONFORM CANOANELOR…. GATA, NE-ATI VADIT !!!! …NU MAI FACEM GLOBALIZAREA …SI NU-L MAI ADUCEM PE ANTIHRIST…GATA SI CU CIPURILE…MAI AVEAM DOAR A LE IMPLANTA… AH !….ATAT DOAR!….DAR PT CA V-ATI STRANS CATIVA … CATIVA …SI CATIVA…ACUM GATA ”… 🙂

MA INTREB ? CUM POT GANDI UNII ASA CEVA?

Lui  Dumnezeu nu-i trebuie confirmarea noastra sinodala ca sa le ridice harul apostatilor ! A spus primul anatema celor care nu fac ascultare de poruncile Lui. De fapt sinodul e un fel de confirmare pentru noi, oamenii, ca acel eres s-a stopat in biserica..Ceea ce in cazul nostru , in timpul nostru, din pacate…nu se va intampla! Cum am mai spus..ANTIHRISTUL E PREGATIT SA VINA…TOATE SUNT PREGATITE..CIPURILE…TOATE…SI NU VOR DA INAPOI! ASTEPTAREA SINODULUI ( DUS SI ASA CU ZAHARELUL) E DIN FILMUL DE AMAGIRE DIAVOLESC !…

Repet…E PREA TARZIU ACUM ! .Daca eram vigilenti si ascultatori de Dumnezeu , nu de acum, ci de cand s-a facut prima modificare cu directie catre antihrist, cam de acum 100 de ani, nu se ajungea aici… Credinta, din pacate a ajuns pe ultimul loc in viata oamenilor. De aici si permisivitatea …ATUNCI TREBUIA STOPAT PUTERNIC !..ACUM E PREA TARZIU !…LUCRAREA LOR NU SE VA OPRI !.

VORBA PARINTELUI JUSTIN : ”PREGATITI-VA DE MUCENICIE” !

Image result for justin parvu

Din pacate, Monahul Teodot nu e singurul care da vanat lupilor spunand ca apostatii mai au har si ca numai un alt sinod le poate lua harul apostatilor dat de Dumnezeu… Sunt si preoti, si mireni, care au aceasta lucrare de inselare a oamenilor. Ei au dau vanat lupilor, si o fac sub semnul asa-zisei”marturisiri” inseland pe multi… Mare durere ! Este o viclenie a divolului, care vrea, si cauta, sa inghita pe cati mai multi, si daca e posibil, chiar si pe cei alesi…Profilul acestora este urmatorul:

-sunt mereu in preajma adevaratilor marturisitori

-le iau si interviuri acestora

-arata ca sunt impotriva ereziilor si ereticilor

-nu participa la confruntari directe cu apostatii

-zic ca sunt marturisitori dar inca sunt sub ascultarea apostatilor, ii au ca sefi

–  fac partasie cu ei pomenindu-i la slujbele lor (in cazul preotilor) cazand astfel din ascultarea ( iubirea ) fata de Dumnezeu care ne-a spus clar ca nu tebuie sa facem partasie cu tradatorii dreptei credinte . Cand sunt intrebati de ce fac acest lucru spun ca asteapta sinoade salvatoare ca pe timpuri…

– ignora Sf Evanghelie, Sf Canoane si cred doar in sfanta randuila, fara sa treaca prin prisma gandirii lor, faptul ca timpurile actuale nu mai sunt aceleasi cu timpurile Sf Vasile, de exemplu cand mai existau intaistatatori binecredinciosi si sinoade care erau in slujba lui Dumnezeu, nu in slujba diavolului.

Feriti-va de ei ! Ascultati doar de Dumnezeu !  Doar ascultand de Domnul si de Sf Evanghelie putem sa scapam de aceasta inselare. Neaparat trebuie sa ne uitam la roadele celor care spun aceste lucruri ca sa vedem daca fac sau nu ascultare de Dumnezeu. Numai asa le putem descoperii  lucrarea ! Si numai asa putem sa nu gresim !