Participanţii la

Foto: Talharii… furii de cele sfinte… Cei care au participat la sinodul talharesc din 1923 , ce a dus la adoptarea calendarului papistasesc gregorian, calcand peste canoanele apostolice ale Sf Parinti, fapt care a urgentat plinirea vremii antihristului

Tradarea Credintei Ortodoxe

Dupa marea tradare din 1924 a Ortodoxiei, de catre cei care trebuiau sa o apere de lucrarea celui rau*, intrand practic astfel sub blestemele Sf Parinti, a urmat o alta perioda de viclenie a diavolului – cea a comunismului. Perioda care nu a facut decat sa pregateasca o alta si mai rea , cea a capitalismului, a asazisei libertati, care e de fapt o alta inselarelepadarea cea de buna voie, asa cum vrea antihristul sa fie. Este perioada antemergatoare incoronarii acestuia.

 Sa vedem ce s-a intamplat in comunism

In comunism s-a aplicat constrangerea riguroasa.Oamenii nu mai aveau dreptul la nimic. Atat de violent era aplicata, incat puscariile devenisera neincapatoare. Cine nu era cu ei , era impotriva lor ! Dusmanul noii oranduiri !

Image result for comunism 14 mai

Intimidau psihic si daca cumva nu te supuneai aveai parte si de teroarea fizica. Oamenilor le era frica sa si gandeasca, ca nu cumva cineva sa le ghiceasca gandurile, si sa-si piarda libertatea aceea infima, pe care o mai aveau, sau mai bine zis, pe care se minteau ca o mai au…

Era un haos total. Fara Biserica,  adica fara Adevar, traind tot timpul in minciuna, si inversand scara valorilor in societate, s-a ajuns ca oamenii sa faca ascultare de niste personaje, slugi ale antihristului, oameni fara discernamant, pusi doar ca sa distruga sisteme de valori fundamentale, fara de care nu se putea trai in normalitate. Trebuiau  sa mimeze pana si bucuria izbanzii anormalitatii. Acest lucru a fost cel mai umilitor, cel mai tragic si cel mai greu de realizat. Dar toate erau cu un scop si toate au fost cu ingaduinta Domnului.

Domnul a ingaduit acesta ispita ca alternativa a botezului

Noi, oamenii, suntem de vina , nu I-am dat alta alternativa. Toti au tacut cand conducatorii bisericii Ortodoxe au  tradat in 1923 . A fost, intradevar, o miscare de impotrivire, insa slaba, ca si acum, dupa Sinodul din CretaDiavolul a prins mare putere asupra oamenilor datorita acestui lucru..

Cum sa mai scoata Dumnezeu sfinti si sa umple raiul daca nu prin mucenicie ( cu sange sau fara sange) …?!  Cum sa le mai daruiasca mantuirea daca ei s-au lepadat de botez, de Dumnezeu, si s-au unit din nou cu lucrarea diavoleasca prin tacere si acceptare…

Nu asa fac legamant cand se boateza oamenii ortodocsi ??? Nu fagaduiesc in fata tuturor , a preotului si in primul rand in fata Domnului, ca se lepeapada de satana, si de toate lucrurile lui, si de toti slujitorii lui, si de toata slujirea lui, si de toata trufia lui… Si se unesc cu Hristos si cred Lui ca unui Imparat si Dumnezeu si se inchina Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Treimii Celei de o fiinta si nedespartite?

Vezi : http://www.crestinortodox.ro/botez/randuiala-inaintea-sfantului-botez-72912.html

Ei bine, pentru orice lepadare de Hristos si unire din nou cu satana, fie ca se numeste  parasirea calendarului cu adevarat Ortodox ( care tine randuiala neschimbata, intreaga, sarbatorile cu adevarat veridice , ascultarea de Sfintii Parinti si Dumnezeu, cu adevarat desavarsita) , sau sinodul talharesc din Creta care reuseste sa jigneasca Ortodoxia ( calcand in picioare, cu mare nesimtire, randuila, pravila bisericesca  care ne arata foarte clar ca nu esti, si nu poti fi, preot niciodata, daca cumva esti prieten cu ereticii **- dusmanii Adevarului ), sa nu va mirati ….ca intodeauna Dumnezeu are grija sa ne daruisca o perioada cu grele incercari,  tocmai pentru a ne putea face din nou botezul .. De data aceasta, botez al sangelui… daca de celalalt ne-am lepadat singuri prin tacerea , acceptarea, si prin aceptare, practic, la participarea lucrarii antihristului …

Este si va fi singura modalitate de mantuire pe care din dragoste Dumnezeu ne-o ofera ca alternativa la neascultarea noastra fata de El. Este un mare dar acest nou botez ! Dumnezeu ni-l daruiste la toti dar ne lasa noua libertatea …de al primi sau nu…in felul acesta se face si cernerea…

Dupa 1924, cine zice ca mai exista cuviosi – minte ! Sunt doar mucenici ! Si asa va fi pana la a doua venire!

Numai asa oamenii se puteau, si se pot mantuiDoar suferind pentru EL , pentru libertatea Adevarului, care este Insusi Hristos Domnul. Exact ca in primele veacuri.

Pr Justin, Pr Papacioc, Pr Ilie Lacatusul, Valeriu Gafencu, si multi altii, carora nu le stim povestea vietii si nu le vom afla numele poate niciodata, au reusit sa-si spele pacatele in baia muceniciei.

Image result for comunism 14 mai groapa comuna morti

Putini inteleg acest lucru. Asta e o alta inselare a diavolului pentru vremurile de acum !

Multi ii au pe acestia ca exemple uitand un lucru esential: ca ei si-au spalat pacatele in baia muceniciei pentru Hristos !

Si spun:

-’’Vedeti acesti oameni mari care au patimit in temnitele comuniste au acceptat acest compromis din 1924 !  Deci se poate trai foarte bine si calcand peste legi apostolice si anateme date… Iata-i, sunt Sfinti!’’…

NU ! CATEGORIC ! NU PUTEM CALCA PESTE LEGI APOSTOLICE SI ANATEME !

Poate Dumnezeu le-a aratat cumva in ultima clipa, in marea Lui dragoste, ca au gresit tacand si aceptand acest compromis papistasesc…Poate ca i-a ajutat aducandu-le aminte de greseala aceasta in ultimul moment de viata si au reusit sa spuna:

  • ’’Doamne iarta-ma’’ !

Pocaindu-se astfel in ultima secunda de aceasta lepadare ! Primind in schimb Dumnezeu,  mucenicia lor ! Ca pe un nou botez !… Cu sange- unii dintre ei, sau fara sange – altii !

Si poate ca unii sunt sfinti , dar poate ca altii nu sunt…

Iata un caz… Pr Bordasiu…care a facut temnita comunista…dar e egal cu zero… fiind prieten cu apostatii…

Face rugaciuni in comun cu ei in Romania sau in Taize…calcand peste Canoane Apostolice . Mai pe larg vedeti link-ul:

https://dreaptacredintadupasinodultalharesc.wordpress.com/2017/02/06/de-ce-s-a-tinut-spurcaciunea-din-ianuarie-in-biserica-sf-silvestru/

Cat despre cei care deja ”au adormit”….Cine stie cu adevarat 100% judecata lor particulara ? Cine stie cum i-a prins pe fiecare din ei moartea ?

Asa poate insela diavolul chiar si pe cei alesi !... Cum a fost proorocit ca se va intampla!

Doar Sf Scriptura te ajuta sa nu gresesti ! Legile Apostolice la fel ! Atat e sigur !!!!

In rest… e smintitor – teren alunecos !

De aceea , vedeti, pentru linistea noastra sufleteasca trebuie sa fim impacati 100% cu Dumnezeu CARE NU FACE PARTASIE CU INTUNERICUL!  Iar pentru ca sa infaptuim acest lucru trebuie sa ne intoarcem din nou la randuila cea dreapta a Sf Parinti, intorcandu-le acestora ,ca dar , ascultarea noastra; ”o jertfa nesangeroasa”, asa cum se cuvine unui crestin ortodox ! Sa nu facem partasie cu intunericul nicio secunda , exact dupa modelul Domnului care care nu degeaba spune :

Ce partasie are lumina cu intunericul?

Si ce invoire este intre Hristos si Veliar?

Sa luam exemplu si nu vom gresi!

De aceea e atat de important sa reparam macar la nivel personal ce au stricat slujitorii diavolului, caci doar atat mai putem face in aceste vremuri apostate, cand clericii sunt lupi . Sa revenim siguri, fara sa mai asteptam ajutorul cuiva ( doar al lui Dumnezeu ), la normalitatea Sf Parinti; sa ne dezicem de toate inovatiile papistasilor care au reusit cu mare viclenie sa ne strice randuiala si sufletele. Vedeti  ce spune Sf Ioan Gura de Aur despre acest lucru :

https://dreaptacredintadupasinodultalharesc.wordpress.com/2017/02/04/conform-pidalionului-de-la-neamt-1844-sf-ioan-gura-de-aur-ii-arata-schismatici-pe-latini-si-pledeaza-din-timpul-sau-pentru-calendarul-iulian-scumpatatea-timpului-si-pandire-a-zilelor-bise/

La ce ne mai folosesc sinoadele daca nu facem ce ne invata  ??? De ce Sf Parinti s-au mai ostenit sa se intalneasca in sinoade oare ??? Nu aveau altceva mai bun de facut ??? Oare prin neluarea lor in seama , nu le zadarnicim toata osteneala, dragostea lor pentru noi??? …Au incercat din rasputeri sa ne apere de lucrarea diavolului si de slujitorii lui…. SI-AU DAT VIATA PENTRU NOI !!!! … Cat zbucium au avut ei incat sa spuna :

”luând toate armele Duhului Sfânt, să ne ridicăm cu înfricoşat blestem şi veşnică anatemă împotriva acelora care au îndrăznit să facă pogorământ şi să primească cât suntem în viată şi după moartea noastră până la sfârşit orice adăugare ori scoatere (schimbare).”

Iata pe larg :

https://dreaptacredintadupasinodultalharesc.wordpress.com/2017/01/12/important-de-stiut-hotarirea-sfintului-sinod-de-la-20-noiembrie-1583-catre-toti-crestinii-adevarati-madulare-ale-sfintei-catholice-universale-si-apostolesti-biserici-de-rasarit-a-lui-hristos-di/

https://dreaptacredintadupasinodultalharesc.wordpress.com/2016/11/25/enciclica-a-patriarhiei-ecumenice-din-1756/

Ganditi-va putin cat de umilitor este !!!!…

Daca un preot sau diacon nu se poate hirotonii daca are legaturi de prietenie cu ereticii **, cum pot primii toti ortodocsii ordine de la papistasi ca si cum s-ar subordona lor ierarhic ??? E ca si cum ne inchinam la ei… ii ascultam pe ei, nu pe Dumnezeu… ii facem mai mari ca pe Dumnezeu … ne pierdem botezul…

Related image

Sa nu uitam niciodata ce ne-a spus Domnul :

De ma iubiti, paziti poruncile mele (Ioan, 14,15 ) 

Pentru ca asta am facut  noi primindu-le inovatiile cand Sfintii Parinti au interzis in sinoade acest lucru ca sa nu apostaziemProbema calendarul a fost inventia diavolului pentru a lovi in plin asupra noastra !…Pentru a prinde putere …Si a reusit cu ajutorul ereticilor.

Image result for papa bartolomeu

Secole intregi au muncit acestia la acest plan dracesc…Si iata ca au reusit sa aduca vremea antihistului foarte aproape de noi !  Vor urma vremuri si mai grele decat au fost pana acum … Trebuie sa fim intelepti …Ereticii acestia sunt parte din sistemul antihristic , iar noi ii facem frati…si le imbratisam lucrarea!

Lepadati-va de ei, nu de Sf Parinti !

Numai asa putem iesi, singuri, din anateme! Numai asa, ne va fi mai usor de luptat cu diavolul, si cu slujitorii acestuia, doar ca fii ascultatori ai lui Hristos cu adevarat !

………………………………………………………………………….

Nota:

(*au cedat la presiunea ereticilor si au primit calendarul papistas, acceptand in felul acesta inovatiile Papei Grigorie al XII –lea)

** Iata, pentru cine nu stie ce spune pravila bisericeasca  :

PRAVILA BISERICEASCA SI ASAZISUL SINOD DIN CRETA NU SE ”IMPRIETENESC” SI NICI NU SE  ”ÎNFRAȚESC” :

Iata ce aflam din pravila bisericeasca despre HIROTONIA DIACONULUI SI A PREOTULUI:

  1. -“Cu privire la candidatii de hirotonie sa se respecte urmatoarele:

Preotimea intreaga sa se adune si sa-i aleaga.

Episcopul , sa-i cerceteze si cu consimtamantul preotimii sa-i hirotoneasca in mijlocul bisericii fiind de fata si poporul parohiei respective.

Episcopul sa se adreseze poporului (cu intrebarea: Vrednic este?) si poporul sa marturiseasca pentru el (da, vrednic este).

Hirotonie tainuita sa nu se faca, caci daca biserica este in pace, toate hirotoniile sa se faca in biserica fiind de fata si sfintii”.

-“Daca in parohie vor fi unii care au avut pareri gresite sau prietenii cu ereticii, sa nu se hirotoniseasca, decat numai daca clericii cu adevarat ortodocsi vor cerceta, fiind de fata si episcopul, care apoi se va adresa si poporului de fata ca sa nu se intample vreo greseala” (de a introduce eretici in cler). –Teofil 7 (Const. Apost. VIII, 3-4).

sursa : http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/hirotonia-diaconului-si-a-preotului-81957.html

Cititi si :

https://dreaptacredintadupasinodultalharesc.wordpress.com/category/inselari/

 

Advertisements