Pentru ca servitorii dracului ies la invocarea stapanului lor la granita dintre ani ca acestia  sa poata stapanii lumea ( oameni , fapte, lucruri, natura ) si nu vor in niciun chip sa fie impiedicati din lucrarea lor, au comandat iudelor de la conducerea BOR-lui sa interzica molifta Sf Vasile la trecerea dintre ani, atunci cand trebuie sa  praznuim cum se cuvine ziua Marelui Sfant Vasile .

Molifta  inseamna petru ei – NEPUTINTA,  mai ales atunci cand e facuta intr-o asemenea zi mare cand Dumnezeu il inalta in sarbatoare pe cel care a fost un mare luptator si un mare biruitor al uneltirilor dracesti! Un mare aparator al Credintei Ortodoxe ,  un mare ascultator de porunci Dumnezeiesti ,  un mare luminator al oamenilor in materie de credinta!  Se tem de Sfantul Vasile si de molifta lui deoarece  DEVIN COMPLET  NEPUTINCIOSI!  Sf Vasile fiind zid de netrecut pentru ei…

Daca faceti o retrospectiva a lucrarii satanicesti a iudelor din BOR veti observa ca INAINTE SA UMBLE CU ”CAPUL DESCOPERIT ”( ADICA PE FATA, IN PRIVINTA LUCRARII LOR ANTIHRISTICE , CACI ACUM NU MAI AU RUSINE…PRACTICA EREZIA ECUMENISMULUI PE FATA ) AU INTERZIS MOLIFTA SF VASILE CARE SE FACEA PE 1 IANUARIE pentru ca dracii se tem de puterea ei. 

Ce este molifta Sf Vasile de se tem diavolii de ea ?

Ne spune chiar  Sf Vasile in rugaciune :

”fa ca blestemul acesta, ce se face in numele Tau cel infricosator, sa fie spre ingrozirea acestui povatuitor al vicleniei si a tuturor taberelor lui, care au cazut impreuna cu el din lumina cea de sus, si pune-l pe fuga; si-i porunceste lui si; diavolilor lui sa se departeze cu totul, ca sa nu faca nici o vatamare acestui suflet pecetluit; ci acesti pecetluiti sa ia taria puterii ca sa calce peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrajmasului. Ca se lauda si se cinsteste si de toata suflarea cu frica se slaveste preasfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii  vecilor. Amin.”

Iata cat de importanta este aceasta rugaciune la Dumnezeu care impiedica uneltirile diavolului si a slujitorilor lui si e scut pentru sufletele oamenilor de tot raul ! 

La cumpana anilor ies toti slujitorii satanei la atac…Fac tot felul de slujbe dracesti ca sa adoarma vigilenta crestinilor, tocmai ca diavolul sa fure cat mai multe suflete…

up date ( 6 ian ) : iata mai jos linkul, unele spurcaciuni o spun pe fata …isi fac reclama fara bani pe fluxul de stiri mediafax :

 http://www.mediafax.ro/politic/un-grup-de-vrajitoare-va-face-un-ritual-cu-descantece-pentru-noul-guvern-pentru-prosperitate-16051547

De aceea au impiedicat iudele, care au apostaziat in Creta, savarsirea moliftei de 1 ianuarie . Au dorit ca sufletele credinciosilor sa nu mai fie ocrotite , ca sa poata fi  vulnerabile dracilor – lucrarii lor.

Au lasat sa treaca ceva timp… 5 ani , ca sa poata adormi bine constiintele celor care au acceptat aceasta viclenie a lor, cazand astfel in nescultare de Dumnezeu (ca fecioarele cele nebune)  pentru ca nu au privegheat si nu au cercetat duhurile sa vada de unde vin ca sa  li se impotriveasca lor.

Asadar, Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei ”Sfântului Sinod” ( ca numai sfant n-a fost… ), în şedinţa de lucru din 17 februarie 2011, la propunerea Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor – pus de oculta- țap ispășitor… si aprobat de toti in Sinodul Talharesc cu aplauze . 

“Pusu-te-a pe tine Sfinte Vasile, Dumnezeu-Cuvantul, tarie buna Bisericii Sale, cel ce cu tunetul cuvintelor tale AMUTESTI gurile ereticilor; iar noi credinciosii, bucurandu-ne ,  cantam lui Dumnezeu : Aliluia” – SI NOI L-AM IGNORAT…SI N-AM CANTAT ALILUIA CI AM TACUT , LASAND DUSMANII ORTODOXIEI SA-SI DUCA MAI DEPARTE PLANUL ANTIHRISTIC, UITAND DE SF EVANGHELIE SI SF CANOANE CARE SPUN :

“…iar de nu va asculta nici de Biserica, sa-ti fie tie ca un pagan si vames!” (Matei 18, 15-17)

“Ramaneti in Mine si Eu in voi. Precum mladita nu poate sa aduca roada de la sine, daca nu ramane in vita, tot asa nici voi, daca nu ramaneti in Mine. Eu sunt vita, voi sunteti mladitele. Cel ce ramane intru Mine si Eu in el, acela aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic. Daca cineva nu ramane in Mine se arunca afara ca mladita si se usuca; si le aduna si le arunca in foc si ard. Daca ramaneti intru Mine si cuvintele Mele raman in voi, cereti ceea ce voiti si se va da voua” (Ioan 15, 4-7)

“De omul eretic, după întâia şi a doua mustrare, depărtează-te” (Tit 3:10)

“Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit!” (II Ioan 1:10)

“Cele ce sunt rânduite pentru presbiteri, episcopi şi mitropoliţi, cu mult mai vârtos se potrivesc pentru patriarhi, Drept aceea, dacă vreun presbiter sau episcop, sau mitropolit ar îndrăzni să se depărteze de comuniunea cu propriul său patriarh şi nu ar pomeni numele acestuia, precum este hotărât şi rânduit în dumnezeiasca slujbă tainică, ci mai înainte de înfăţişarea în faţa sinodului şi de osândirea definitivă a acestuia ar face schismă, Sfântul Sinod a hotărât ca acela să fie cu totul străin de toată preoţia, dacă numai se va vădi că a făcut această nelegiuire. Şi acestea s-au hotărât şi s-au pecetluit pentru cei ce sub pretextul oarecăror vinovăţii se depărtează de întâii lor stătători şi fac schismă şi rup unitatea Bisericii. Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare eres osândit de sfintele sinoade sau de Părinţi, Fireşte adică, de comuniunea cu acela care propovăduieşte eresul în public şi cu capul descoperit îl învaţă în Biserică, unii ca aceştia nu numai că nu se vor supune certării canoniceşti, desfăcându-se pe sineşi de comuniunea cu cei ce se numeşte episcop chiar înainte de cercetarea sinodicească, ci se vor învrednici şi de cinstea cuvenită celor ortodocşi. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudoepiscopi şi pe pseudoînvăţători şi nu au rupt cu schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme şide dezbinări.” (Canonul 15, Sinodul I-II Constantinopol)

“Dacă vreun presbiter, desconsiderând pe propriul său episcop, ar face adunare osebită (separată) şi ar pune (aşeza) alt altar, nevădindu-l cu nimic vrednic de osândă pe episcopul său în privinţa dreptei credinţe şi a dreptăţii, acela să se caterisească ca iubitor de stăpânire, căci este tiran (uzurpator). De asemenea şi ceilalţi clerici, şi (anume) câţi se vor adăuga (ataşa) lui, iar laicii să se afurisească. Dar acestea să se facă numai după una şi a doua şi a treia stăruinţă (poftire la ordine) din partea episcopului.” (CANONUL 31 apostolic)

De atunci trebuia sa protestam… dar nu am facut-o de nepasatori ce suntem..Am urmat exemplul nefericit al inaintasilor nostri din 1924 care nu au reusit sa opreasca primul plan diavolesc – schimbarea calendarului, pornind astfel tavalugul nimicitor de suflete. Vom da socoteala pentru nesimtirea noastra. Au cazut atatia -preoti si mireni…

Din rau in mai rau…De la DELASARE pana la APOSTAZIE !

 

Am lasat sa calce in picioare randuiala adevarata de 1 Ianuarie si pe Sf Vasile … caci prin molifta se arata totodata si maretia Sfantului, harul, cinstea, pe care i-a dat-o Domnul pentru dragostea si ascultarea lui. Bucuria era mai mare ! Minunile mai multe !

Image result for Sinod  Creta

Si ce am castigat ? Nimic ! Doar apostazia celor din Creta ! Si binenteles apostazia prin partasie a celor cei sustin , mireni sau clerici !

 

Vai de noi… Turma e din ce in ce mai mica !…

Cu siguranta nu se ajungea la apostazia din Creta daca nu se trecea peste Sf Vasile si molifta lui cea mantuitoare care ne ferea , ne pazea de lucrarea celui rau !

Bine ca ii spunem Sfantului:

Bucura-teMARTURISITOR fara frica al ADEVARULUI;
Bucura-te, LUPTATOR TARE impotriva nedumnezeirii;
Bucura-te, FULGER CARE ARZI pe duhurile satanei celei spurcate;
Bucura-te, TUNET CARE RISIPESTI sfaturile cele necurate;
Bucura-te, APARATORUL DOGMELOR cel nebiruit;
Bucura-teSECERA apostoleasca,de neghinele eresurilor taietoare;
Bucura-te, PIATRA cea scumpa a arhieriei;
Bucura-te, AL DOILEA MOISE care marea eresurilor DESPARTESTI;
Bucura-te, ca a trece prin aceasta pe noul Israel il POVATUIESTI;
Bucura-teCUNOSCATORUL dogmelor si al canoanelor;
Bucura-teLUMINATORUL pastorilor si al soboarelor;
Bucura-te, GURA CUVANTULUI din cer tunatoare;
Bucura-te, VAPAIA DUHULUI de eretici MISTUITOARE.”

…Dar trecem peste el cu usurinta… Ne meritam soarta cruda…Iar Sfantul cu siguranta plange amarnic, nu se mai bucura… Ca arma impotriva diavolului ne-a dat si noi … l-am ignorat … N-AM LUPTAT INDEAJUNS INCAT S-A AJUNS LA APOSTAZIA DIN CRETA ! 

Ca o consolare , caci preoti  cu adevarat in Duhul lui Dumnezeu mai sunt extrem de putini va puteti indulci cu inregistrarea de mai jos a Pr Justin Parvu. Om al lui Dumnezeu , Mucenic !

…Si ignorati iudele din jurul lui … Asa a trait parintele inconjurat de tradatori ai lui Hristos…ca un adevarat mucenic ..

………………………………………….

Molitfele Sfantului Vasile cel Mare

Dumnezeul dumnezeilor si Domnul domnilor, facatorul cetelor celor de foc si lucratorul puterilor celor fara de trup, mesterul celor ceresti si al celor pamantesti, pe Care nimeni dintre oameni nu L-a vazut, nici poate sa-L vada; de Care se teme si se cutremura toata faptura; Cel ce a aruncat din cer pe capetenia ingerilor, care din trufie si-a incordat grumazul oarecand si s-a lepadat de slujba sa prin neascultare, si pe ingerii cei impreuna cu dansul potrivnici, care s-au facut diavoli, i-a aruncat in intunericul cel adanc al iadului, fa ca blestemul acesta, ce se face in numele Tau cel infricosator, sa fie spre ingrozirea acestui povatuitor al vicleniei si a tuturor taberelor lui, care au cazut impreuna cu el din lumina cea de sus, si pune-l pe fuga; si-i porunceste lui si; diavolilor lui sa se departeze cu totul, ca sa nu faca nici o vatamare acestui suflet pecetluit; ci acesti pecetluiti sa ia taria puterii ca sa calce peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrajmasului. Ca se lauda si se cinsteste si de toata suflarea cu frica se slaveste preasfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii  vecilor. Amin.

Domnului sa ne rugam.

Te blestem pe tine, incepatorul rautatilor si al hulei, capetenia impotrivirii si urzitorul vicleniei. Te blestem pe tine, cel aruncat din lumina cea de sus si surpat pentru mandrie in intunericul adancului. Te blestem pe tine si pe toata puterea cea cazuta ce a urmat vointa ta. Te blestem pe tine, duh necurat, cu Dumnezeu Savaot si cu toata oastea ingerilor lui Dumnezeu, Adonai, Eloi, Dumnezeul cel atotputernic; iesi si te departeaza de la robul lui Dumnezeu (N). Te blestem pe tine cu Dumnezeu, Care prin cuvant toate le-a zidit si cu Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Lui cel Unul-Nascut, Care, mai inainte de veci, in chip de negrait si fara patima, S-a nascut dintr-insul; cu Cel ce a facut faptura vazuta si nevazuta si a zidit pe om dupa chipul Sau si, mai inainte, prin legea firii l-a invatat acestea si cu priveghere ingereasca 1-a pazit; cu Cel ce a inecat pacatul cu apa de sus si a desfacut adancurile de sub cer si a pierdut pe uriasii cei necucernici si turnul faradelegilor l-a sfaramat si pamantul Sodomei si al Gomorei cu foc si cu pucioasa l-a ars si spre marturie fumega fum nestins; cu Cel ce marea cu toiagul a despartit si pe popor l-a trecut cu picioarele neudate, iar pe tiranul faraon si oastea cea impotrivitoare lui Dumnezeu, tabara paganatatii, sub valuri de veci a inecat-o. Te blestem cu Cel care, la plinirea vremii, din Fecioara in chip de negrait S-a intrupat si pecetile curatiei intregi le-a pazit; Care a binevoit sa spele prin botez intinaciunea noastra cea veche, cu  care noi prin neascultare ne spurcasem.  Te blestem pe tine cu Cel ce S-a botezat in Iordan si ne-a dat noua in apa, prin har, chipul nestricaciunii; de Care ingerii si toate puterile ceresti s-au mirat, vazand pe Dumnezeu  cel intrupat smerindu-Se, cand Tatal cel fara de inceput a descoperit nasterea cea fara de inceput a Fiului si cand pogorarea Sfantului Duh a marturisit unimea Treimii. Te blestem pe tine cu Cel ce a certat vantul si a linistit viforul marii; Care a izgonit cetele diavolilor; Cel ce prin tina a dat vedere ochilor lipsiti de lumina ai celui orb din nastere si a innoit zidirea cea veche a neamului nostru si celor muti le-a dat grai; Cel ce a curatit ranile leprosilor si pe morti din groapa i-a inviat; Cel ce pana la ingropare cu oamenii a vorbit si iadul prin inviere l-a pradat si toata omenirea a intocmit-o sa nu mai fie cucerita de moarte. Te blestem pe tine cu Dumnezeu atottiitorul, Care a insufletit pe oameni si cu grai de Dumnezeu insuflat dimpreuna cu Apostolii a lucrat si toata lumea a umplut-o de dreapta credinta. Teme-te, fugi, pleaca, departeaza-te, diavole necurate si spurcate, cel de sub pamant, din adanc, inselatorule, cel fara de chip, cel vazut pentru nerusinare, nevazut pentru fatarie, oriunde esti sau unde mergi, de esti insusi Beelzebul, sau de te arati ca cel ce scutura, ca sarpele, sau ca fiara, sau ca aburul, sau ca fumul, ori ca barbat, ori ca femeie, ori ca jiganie, ori ca pasare, sau vorbitor noaptea, sau surd, sau mut, sau care infricosezi cu navalirea, sau sfasii, sau uneltesti rele, in somn greu, sau in boala, sau in neputinta, sau pornesti spre ras, sau aduci lacrimi de dezmierdari; ori esti desfranat, ori rau mirositor, ori poftitor, ori facator de desfatare, ori fermecator, ori indemnator spre dragoste necurata, ori ghicitor in stele, ori sezi in casa, ori esti fara de rusine, ori iubitor de vrajba, ori fara astampar; sau te schimbi cu luna, sau te intorci dupa un oarecare timp, sau vii dimineata, sau la amiaza, sau la miezul noptii, sau in orice vreme, sau la revarsatul zorilor, sau din intamplare te-ai intalnit, sau de cineva esti trimis, sau ai navalit fara de veste; sau esti din mare, sau din rau, sau din pamant, sau din fantana, sau din daramaturi, sau din groapa; sau din balta, sau din trestie, sau din noroaie, sau de pe uscat, sau din necuratie; sau din lunca, sau din padure, sau din copaci, sau din pasare, sau din tunet, sau din acoperamantul baii, sau din scaldatoare de ape, sau din mormant idolesc; sau de unde stim, sau de unde nu stim, cunoscut ori necunoscut, sau din vreun loc nebanuit, pieri si te departeaza, rusineaza-te de chipul cel zidit si infrumusetat de mana lui Dumnezeu. Teme-te de asemanarea lui Dumnezeu celui intrupat si sa nu te ascunzi in robul lui Dumnezeu (N), ca toiag de fier si cuptor de foc si iadul si scrasnirea dintilor te asteapta, ca rasplatire pentru neascultare. Teme-te, taci, fugi, sa nu te intorci, nici sa te ascunzi cu vreo alta viclenie de duhuri necurate, ci du-te in pamant fara de apa, pustiu, nelucrat, unde om nu locuieste, ci este cercetat numai de Dumnezeu, Cel ce leaga pe toti care vatama si uneltesc aupra chipului Sau; Cel ce in lanturi te-a aruncat in intunericul iadului, pentru noaptea si ziua cea lunga, pe tine diavole, ispititorul si aflatorul tuturor rautatilor. Ca mare este frica de Dumnezeu si mare este slava Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Domnului sa ne rugam.

Dumnezeul cerurilor, Dumnezeul luminilor, Dumnezeul ingerilor celor de sub taria Ta, Dumnezeul arhanghelilor celor de sub stapanirea Ta, Dumnezeul maritelor domnii, Dumnezeul sfintilor, Tatal Domnului nostru Iisus Hristos; Cel ce ai dezlegat sufletele cele legate cu moartea si, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai luminat pe omul cel patruns de intuneric; Cel ce ai slabit durerile noastre si toata greutatea ai usurat-o si toata nalucirea vrajmasului de la noi ai departat-o; si Tu, Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu, Care, cu moartea Ta, ne-ai facut pe noi nemuritori si ne-ai marit cu slava Ta; Cel ce, cu invierea Ta, ne-ai daruit noua sa ne ridicam de la oameni la Dumnezeu, si ai purtat pe crucea Ta toata sarcina pacatelor noastre; Cel ce ai luat asupra-Ti sfaramarea noastra si ai tamaduit-o, Doamne; Care ne-ai facut noua cale la ceruri si stricaciunea in nestricaciune ai prefacut-o, auzi-ma pe mine, care cu dragoste si cu frica strig catre Tine, Cel de a Carui frica se topesc muntii impreuna cu taria de sub cer; de a Carui putere duhurile necuvantatoare ale stihiilor se cutremura, pazind hotarele lor; de a Carui porunca focul rasplatirii nu va trece hotarele ce i s-au pus, ci, suspinand, asteapta porunca Ta; de a Carui frica toata faptura se chinuieste oftand cu suspinuri negraite si avand porunca sa astepte vremea sa; de Care toata firea cea potrivnica a fugit si oastea vrajmasului s-a domolit, diavolul a cazut, sarpele s-a calcat si balaurul s-a strivit; prin Care neamurile ce Te-au marturisit s-au luminat si s-au intarit in Tine, Doamne; prin Care viata s-a aratat, nadejdea s-a intemeiat, credinta s-a intarit, Evanghelia s-a propovaduit; prin Care omul cel pamantesc s-a innoit crezand in Tine, ca cine este ca Tine Dumnezeu atotputernic? Pentru aceasta, Te rugam pe Tine, Dumnezeule al parintilor si Doamne al milei, Cel ce esti mai inainte de veci si mai presus de fire, primeste pe acesta care a venit la Tine pentru numele Tau cel sfant si al iubitului Tau Fiu, Iisus Hristos, si al Sfantului si preaputernicului si de viata facatorului Tau Duh; izgoneste din sufletul lui toata neputinta, toata necredinta, tot duhul necurat, scuturator, de sub pamant, din foc, nesuferit, poftitor, iubitor de aur, iubitor de argint, turbat, desfranat, tot diavolul necurat, intunecat, fara chip si fara rusine. Asa, Dumnezeule, departeaza de la robul Tau (N) toata lucrarea diavolului, toata vraja, toata fermecatura, slujirea idoleasca, cautarea in stele, vraja cu mort, vraja cu pasare, patima desfatarii, iubirea trupeasca, iubirea de argint, betia, desfranarea, nerusinarea, mania, iubirea de cearta, neastampararea si tot cugetul viclean. Asa, Doamne, Dumnezeul nostru, insufla intr-insul Duhul Tau cel pasnic, ca, fiind pazit de El, sa faca roade de credinta, de fapte bune, de intelepciune, de curatie, de infranare, de dragoste, de bunatate, de nadejde, de blandete, de indelunga-rabdare, de ingaduinta, de smerenie, de pricepere, caci este rob al Tau, in numele lui Iisus Hristos, crezand in Treimea cea de o fiinta si marturisind-O impreuna cu ingerii, arhanghelii, domniile cele marite si cu toata oastea cereasca. Pazeste impreuna cu dansul si inima noastra, ca puternic esti, Doamne, si Tie slava inaltam, impreuna si Unuia-Nascut Fiului Tau si Preasfantului si Bunului si de viata Facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Advertisements